U ontvangt altijd binnen 12 uur antwoord op uw vraag.
Daarnaast is onze klantenservice bereikbaar via de Livechat, E-mail of op +31 (0)15 3642881.
Wij zijn op werkdagen van 10:00 tot 17:00 geopend.

Veelgestelde vragen

Bekijk of uw vraag reeds door anderen is gesteld:

Wat is het verschil tussen Parfum, Eau de Parfum, Eau de Toilette en Eau de Cologne?

Het verschil is het percentage geurstoffen, Parfum bevat 15 tot soms wel 30% geurbestanddelen. Eau de Parfum (EDP) is milder met 8 tot 15%. Eau de Toilette bestaat voor ongeveer 5-8% uit geurstof en Eau de Cologne is de meest verdunde variant met zo’n 3-5%.

Kan ik mijn producten retourneren?

Ja, geen probleem! 

Retourneren kan met ongeopende en onbeschadigde verpakking binnen 100 dagen na besteldatum. Na ontvangst en controle ontvangt u het aankoopbedrag binnen 14 dagen op uw rekening.

Verstuur het pakket inclusief het retourformulier dat u hier kunt downloaden: Retourformulier

Hebben jullie alle producten op voorraad?

Alle producten op Cosmetica Holland zijn direct uit voorraad leverbaar. U ziet de actuele voorraadstatus in ons magazijn altijd duidelijk staan bij ieder product.

Hoe lang is de verzendtijd?

Alle bestellingen worden direct in behandeling genomen en worden binnen 1 tot 2 werkdagen. Daarna zijn wij afhankelijk van PostNL voor de afhandeling. U ontvangt na verzending een track en trace code in de PostNL App om uw pakket mee te volgen.

Mijn Track en Trace link werkt niet, wat nu?

Waarschijnlijk is het pakket door ons verzonden maar nog niet verwerkt door PostNL, wij verzenden u de Track en Trace zodra uw pakket is ingepakt maar de Track en Trace van PostNL wordt pas actief nadat zij het pakket sorteren. Werkt uw Track en Trace na 48 uur nog steeds niet? Neem dan alstublieft contact op!

Wat zijn de verzendkosten?

De verzendkosten houden wij voor Nederland en Belgie zo scherp mogelijk. De verzendkosten zijn als volgt:

0 tot 30 euro:  €5,95
30 tot 60 euro:  €3,95
Boven 60 euro:  Gratis verzending!
Buitenland toeslag: €2,-

Hoe kunnen veel producten bij jullie zoveel goedkoper zijn dan bij andere winkels?

Wij kopen alle producten zo groot en scherp mogelijk in om u altijd de laagste prijs te kunnen bieden. Doordat wij deze volume voordelen aan u doorrekenen in plaats van zelf te behouden kunt u genieten van deze hoge kortingen op de normale winkelprijs!

Zijn de producten altijd authentiek?

Ja, bij Cosmetica Holland vindt u uitsluitend producten terug die worden ingekocht bij de erkende leverancier van de merken of direct bij de producent. Wij garanderen altijd 100% authentieke producten. U ontvangt alle producten in de fabriek gesealde verpakking. Is het seal op uw verpakking verbroken? Neemt u dan direct contact op!

Heeft cosmetica een houdbaarheidsdatum?

Meestal niet, maar voor optimaal kwaliteitsbehoud adviseren wij producten binnen 12 maanden na eerste opening te gebruiken.

Voldoen jullie aan de nieuwe 'Privacy Wet'?

Uiteraard opereert CosmeticaHolland volledig binnen de wettelijk vastgestelde regels met betrekking tot de privacy en veiligheid van de klant en haar gegevens. Graag verwijzen wij u door naar onze pagina “Privacybeleid”. Klik hier om de pagina te bezoeken.

Stel uw vraag